We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. By browsing our website, you consent to our use of cookies and other tracking technologies.
 
 

Travels to Iceland

ISLAND

Eventyrlige Island – lige siden vi startede her i Danmark, er vi blevet spurgt utallige gange, om ikke vi skulle have Island på programmet. Vi i Aventura Holiday Group er jo Islandsk ejet og vores koncern hovedkontor for hele Skandinavien ligger i Reykjavik, så det er jo være oplagt.

NU har vi sat i gang! Flyv til Islands internationale lufthavn, Keflavik, en kort bustur til det dejlige Reykjavik, hvor I bliver installeret på et af de lækre hoteller byen har at tilbyde. Herfra er I klar til at opleve Islands enorme mangfoldighed, vær forberedt på en visuel oplevelse af dimensioner. WOW-faktoren når sit højeste. Hver dag er en ny og kæmpe oplevelse.

Vi flyver direkte fra Billund-, Aalborg- og Kastrup lufthavn. Så alle har mulighed for nemt at komme til Island, der kun er maks en 3 timers flyvetur fra Danmark.

Hvad er det helt perfekte antal dage? Hos os vil vi sige en måned... Men! Heldigvis er mulighederne nærmest utallige, f.eks. er nogle af de allerstørste oplevelser ganske tæt ved Reykjavik, og kan nåes på de mange en-dags ture der kører fra Reykjavik. Vi vil anbefale at man tager mindst 5 dage på Island, så kan man komme rundt til et væld af forskellige oplevelser, men det er helt op til Jer.

Vi vil klart tilråde at man som minimum tager: "The Golden Circle". Her opleves historien om Island og dens oprindelse ved UNESCO Arvestedet Þingvellir (udtales fingvellir). Efterfølgende oplever man Islands kraftfulde undergrund, og mærker de stærke naturkrafterne når gejseren Strokkur skyder i vejret ved Geysir. Til slut får Jeres hoveder en visuel oplevelse udover det sædvanlige, da turen slutter af med et af de smukkeste syn i verden, navnlig Gullfoss... 

Vi tilbyder rejser til de bedste hoteller i Reykjavik, samtidig har vi et væld af muligheder for at tilkøbe udflugter, til de utrolige steder Island tilbyder!

Rundrejse Det bedste af Island

Flyvning og transfer

Der kan medbringes 5 kg håndbagage og 15 kg kuffert, inkluderet i prisen. Vi lander i lufthavnen Keflavik, som er beliggende syd/vest i Island tæt på hovedstaden Reykjavik.

Vi sælger transfer fra Keflavik til Reykjavik og retur igen for kr. 400,- pr. person. Det kan bestilles frem til 14 dage før afrejse. Dette er en god idé da en taxa tur fra lufthavnen godt kan være en dyr oplevlse.

Reykjavik

Alle vores hoteller er beliggende i hovedstaden Reykjavik, den store, lille metropol. Islands hovedstad er en by med store kontraster mellem de store flotte glasbygninger og de små træhuse, samt det barske og det golde vulkanske terræn og smukke natur. Med en befolkning på cirka 245.000 i regionen er Reykjavik ikke den store storby, men den har en imponerende ”nerve” med masser af kreativitet og energi – som den helt store storby. Alt er indenfor rækkevidde uanset om det er de store luksushoteller, de små bed and breakfast, de internationalt anerkendte restauranter eller mærkevareforretningerne. Her bliver du godt taget imod af det islandske folk, som er utrolig åbne og gæstfri mennesker, hvilket er tydeligt hvis man tager en gårtur gennem byens gader, her finder man masser af kultur, fest og farver. 

Samtidig er Reykjavik også et rigtig godt udgangspunkt for at tage ud på vores udflugter.

Udflugter

Vi tilbyder et nøje udvalgt antal udflugter i løbet af Jeres ophold i Island. De er planlagt så I kan vælge en eller flere af disse. Alle udflugter kan bestilles frem til 14 dage før afrejse, med forbehold for at de når at blive udsolgt.

Bytur i Reykjavik
The Golden Circle
South Shore
Super Jeep Safari
Sky Lagoon
Hvalsafari
Blue Lagoon
Horseback Ride

Alternative udflugter

Islændingene er ganske klar over hvilket fantastisk sted de bor, og har derfor selvfølgelig selv mange muligheder for at opleve de utrolige steder. Mere præcist er de fleste i Reykjavik helt tossede med det varme vand, der pibler op fra undergrunden. En af deres helt store styrker på Island er at islændingene formår at udnytte den geotermiske energi, der huserer i undergrunden, til fulde.

Derfor vil I, uanset hvilken by i befinder Jer i på Island, altid kunne finde en svømmehal/friluftsbad med et varmtvandsbassin, et hottub, og et område tilegnet de kære små. I Reykjavik byområde finder I flere forskellige af disse anlæg, hvor den største af dem er Laugardalslaug, et stort område der indeholder alt hvad hjertet kan begære indenfor vandpjaskeri. Her finder i f.eks. en masse forskellige mindre pools, med hver sin temperatur, et koldtvandsbassin med 7-10 grader "varmt" vand, ellers rangerer de langt største delen fra 38 - 42 grader. 
Det store udendørs bassin har en fast temperatur på 30 grader, så husk at drikke en masse væske når man befinder sig i dette anlæg!
De tilbyder desuden en indendørs svømmehal, som vi kender den herhjemme. Udover det har børnene en dertil indrettet legeplads, hvor de kan boltre sig med den store vandrutsjebane, og de børnevenlige bassiner. Som selvfølgelig altsammen er opvarmet.   


En anden mulighed for en helt og aldeles unik oplevelse er Nautsholtvik eller Atlanterhavsbadet, en skøn oplevelse hvor I kan svømme i opvarmet vand i Atlanterhavet. Ja, du læste rigtigt, på Island har de simpelthen et anlæg hvor de pumper varmt vand ud i Atlanten, afhængig af tidevandet, det er ikke altid de pumper. Her kan man så kan svømme fra koldt til varmt som man lyster. Hvis det bliver for koldt, kan man til fulde nyde et varmtvandsbassin med opvarmet mineraltrigt vand, hvor man kan nyde udsigten over anlægget og Atlanten. Men pas på dine smykker! De kan nemt blive en anden farve, da det mineralholdige vand i bassinet går i forbindelse med f.eks. overflade behandlet guld. Det anbefales herfra at tage smykker og dets lige af før der bades. Dette gælder alle steder med mineralholdigt vand.

Begge disse muligheder er offentlig tilgængelig og kræver ikke forudbestilling, samtidig er prisen meget lav.
 

Bestilling og betaling

Rejserne kan bestilles online og I kan også bestille ved at kontakte os på tlf. 72 200 123 eller service@aventurarejser.dk Der opkræves et depositum ved bestilling kr. 1.800 pr. person og resten betales 42 dage før afrejse.
 

Priser og vores hoteller i Reykjavik

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DK IS BLL

 
 
 
  
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
  
 
 
 
 
 
 
 
 
{"settings":{"id":126,"page":"widget","type":"widget","culture":"en","currency_id":9,"country_id":20,"city_id":0,"destination_id":0,"hotel_slug":"","osm_url":"https:\/\/{s}.tile.openstreetmap.org\/{z}\/{x}\/{y}.png","ta_rating_url":"https:\/\/aventurarejser.dk\/en\/rating\/ta\/get.json","lazy_cart":true,"prices_decimals_count":0,"use_hidden_recaptcha":true,"use_global_user_input":false,"destination_title":"Destination","group_destinations_by_country":true,"departure_date_type":"exact","highlight_charter_dates":true,"enable_only_charter_dates":true,"charter_dates_legend":"Charters","nights_type":"exact","view_flight_class_selector":false,"segments_amount_selector_type":"checkbox","show_only_recommended_filter":false,"filters_apply_method":"auto","show_important_info":true,"important_info_default_collapsed":true,"show_trip_advisor_rating":true},"form_defaults":{"city_from_id":"3081","destination_id":0,"date_min":"2024-07-21","date":"2024-07-20","date_from_min":"2024-07-19","date_from":"2024-07-20","date_to":"2024-07-23","nights":4,"nights_from":7,"nights_to":7,"adults":2,"kids":0,"child_ages":{"1":"5","2":"5","3":"5","4":"5"},"category":"","category_name":"- any -","class_type":"A","class_name":"- any -","segments_amount_name":"Only direct flights","segments_amount":[1],"only_direct_flights":false,"page":0},"form_data":{"cities_from_suggestions":[],"cities_from":{"12":{"name":"Denmark","cities":[{"id":3081,"name":"Billund"}]}},"destinations":[],"start_dates":[],"charter_dates":[],"closed_dates":[],"hotel_categories":{"id_19":"5*****","id_12":"4+*","id_18":"4****","id_11":"3+*","id_16":"3***","id_9":"2*+","id_14":"2**","id_15":"Boutique","id_13":"Lejligheder","id_24":"Hostel","id_25":"Kun fly"}},"templates_checksum":[]}
Copyright © Aventura 2023