Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores hjemmeside. Herunder for at vise dig et personligt indhold og målrettede annoncer, samt til at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Ved at besøge vores hjemmeside giver du samtidig dit samtykke til vores brug af cookies og andre sporingsteknologier.
 
 

Rejser til Island - Rundrejse

RUNDREJSE
"DET BEDSTE AF ISLAND"

Denne 5 dages tur (4 nætter) i den sydlige del af Island, er et overdådigt eventyr,
hvor I kommer til at opleve det bedste Island, har at tilbyde.

På samme tid får I rig mulighed
for at opleve den utrolige natur Island er så kendt for.


Vi kan kontaktes på service@aventurarejser.dk eller tlf. 72 200 123

RUNDREJSE
"DET BEDSTE AF ISLAND"

Denne 5 dages tur i den sydlige del af Island, er et overdådigt eventyr,
hvor I kommer til at opleve det bedste Island, har at tilbyde.

På samme tid får I rig mulighed
for at opleve den utrolige natur Island er så kendt for.


Vi kan kontaktes på service@detur.dk eller tlf. 70 603 603

RUNDREJSE
"DET BEDSTE AF ISLAND"

Denne 5 dages tur i den sydlige del af Island, er et overdådigt eventyr,
hvor I kommer til at opleve det bedste Island, har at tilbyde.

På samme tid får I rig mulighed
for at opleve den utrolige natur Island er så kendt for.


Vi kan kontaktes på service@detur.dk
eller tlf. 70 603 603

ÞingvellirÞingvellir
GullfossGullfoss
Geysirs Geysirs
SeljajandsfossSeljajandsfoss
Black BeachBlack Beach
Skaftafell National ParkSkaftafell National Park
Jokulsarlagoon Jokulsarlagoon
ReykjavikReykjavik

Onsdag 24. april 2024 - dag 1

Ankomst til Keflavik Internationale Lufthavn lokalitd cirka kl. 10:15.

Efter I har fået Jeres bagage og kommer ud af lufthavnen mødes I alle af den dansktalende rundrejseguide. Efter ca. 1 times kørsel ankommer I til Þingvellir National Park. Hvor verdens ældste parlament har hjemme. I kommer her til at opleve et stykke historie. På samme sted kommer I til at tage en gåtur med kæmperne. Þingvellir er et af de få steder i verden hvor det er muligt at se kløften mellem de to tektoniske plader Euroasien og Nord Amerika med egne øjne. I løbet af køreturen får I rig mulighed for at opleve Islands utrolige natur på første hånd, da vi stopper undervejs for at nyde forfriskelser. Efter Þingvellir fortsætter eventyret til det fantastiske Gullfoss, et af de smukkeste vandfald i verden. Samtidig med det utrolige vandfald, får I desuden mulighed for at opleve den velbevarede Islandske natur. Vi nyder en dejlig frokost med Gullfoss i baggrunden. Derefter går turen videre til de Verdens kendte gejsere, Geysir og Strokkur, som er aktive hot springs (koge temperatur!), som viser Islands utrolige termiske energi på første hånd. Efter en lang dag med mange eventyr og fantastiske syn, fortsætter vi til Dyrholaey, hvor vi tager en velfortjent overnatning i rolige omgivelser. 

Overnatning på Hotel Dyrholaey - Kat 3
Hotel Dyrholaey med 150 værelser har en fantastisk beliggenhed cirka halvvejs mellem Reykjavik og lagunen. 24-timers reception, restaurant, og bar, islandsk butik, vaskeservice. Pæne klassiske værelser, alle med eget badeværelse og TV. 

Torsdag 25. april 2024 - dag 2

Start dagen i det utrolige landskab på Black Beach, hvor forundringen ingen ende vil tage da man går på sort sand! Samtidig med de mageløse og unikke  klippeformationer. Vi fortsætter vores eventyr til Klaustur. Her bliver I bliver mødt af et fabelagtigt syn med udsigt over 3 gletsjere der møder kysten og dets enestående vandfald. Vi stopper i Fjarðárgljúfur, for at nyde den mageløse udsigt. Efter Klaustur og et kort ophold, fortsætter eventyret til Skaftafell, Europas største National Park der bl.a. indeholder Vatnajokull, en af verdens største gletsjere. I Skaftafell nyder vi en lækker frokost i fantastiske omgivelser, hvor vi efterfølgende tager en storartet vandretur til Svörtufossar, et eventyrligt smukt vandfald, der nærmest ser ud til at være skåret ind i de unikke klippeformationer der er typisk for området. Det er som at finde guld for enden af regnbuen når man ankommer til enden af stien. Vi overnatter i den skønne lille plet Skaftafell, hvor vi kan nyde den smukke natur, tage vandreture i den omkringliggende natur eller gå på gletsjervandring om eftermiddagen. 

Overnatning på Hotel Skaftafell - Kat 3
Hotel Skaftafell har 63 værelser alle med eget badeværelse og TV. De fleste med en flot udsigt.

Fredag 26. april 2024 - dag 3

Vi kører fra Skaftafell til Jokulsarlon, den verdensberømte gletsjer lagune, hvor vi tager en sejltur mellem isbjergene og får mulighed for at smage på 1000 år gammelt vand! I sandhed nogle utrolige og unikke omgivelser. Efterfølgende er der mulighed for at tage en gåtur langs vandet og se isbjergene drive til søs. Der stoppes undervejs for at nyde en velsmagende frokost. Vi sætter kurs mod Reykjavik, hvor vi på vejen stopper ved Seljalandsfoss. Et eventyrligt vandfald, som man rent faktisk kan gå bagved! En helt unik oplevelse. Vi stopper i Vik for at overnatte. Vik er en skøn lille kystby, hvor der mulighed for at tage en afslappende gåtur langs stranden, eller i den skønne Islandske natur. Hvor vulkanen Katla lurer i baggrunden. 

Overnatning på Vik - Kat. 3+
Placeret i hjertet af den lille by, Vik med i alt 78 værelser. I Vik kan I finde flere restauranter og butikker. Alle værelser har eget badeværelse og TV. Herudover har hotellet fitnesscenter (evt. mod gebyr), vaskeri, bar og lounge, samt 24-timers service-skranke.

Lørdag 27. april 2024 - dag 4

Turen går videre til Hvolsvollur, hvor vi besøger Lava Museet. Hvor man kan se hvorledes de utrolige lava formationer er opstået gennem tiderne. Museet byder på en fremragende interaktiv udstilling der omhandler Islands oprindelse, i form af fysiske udstillinger og filmfremvisning i museets biograf. Vi fortsætter mod Reykjavik, med stop til både forfriskninger og frokost undervejs. På turen tilbage kommer vi igennem den smukke by Hveragerdi, hvor vi får mulighed for at besøge et geotermisk energianlæg. Der findes 6 store sådanne anlæg på Island, som dækker over 90% af øens varmebehovet. Vi ankommer til Reykjavik sen eftermiddag. Her er der mulighed for at nyde en af Reykjaviks mange gode restauranter. Byen er kendt for sine mange unikke kulinariske oplevelser. Hvor hovedingredienserne i de mange fantastiske retter er lam, fisk og endda fermenteret haj!  

Overnatning på Hotel Cabin i Reykjavik - Kat. 2+
Hotellet ligger i det østlige Reykjavik blot 700 m fra Laugardalslaugs geotermiske swimmingpool. Her bor I lidt i udkanten af centrum, og finder Skulptur- og kystpromenaden, blot 400 m fra hotellet. Se mere info her

Søndag 28. april 2024 - dag 5

Sidste dag tilbringes med en gåtur i Reykjaviks spændende centrum. Hvor der er et væld af forskellige og særprægede butikker. F.eks. kan I besøge en helårs åben julebutik, med et hav af forskellige juledekorationer. Island er også kendt for sine utrolig holdbare tøjmærker, det er et hårdt klima, tøjet skal derfor matche. For de arkitektur interesserede kan vi anbefale en tur i Reykjaviks kongrescenter, hvor der ofte spilles koncerter i den fantastiske koncertsal.

Afgang fra hotellet lokaltid cirka kl. 20.00, hvor turen går til Keflavik Lufthavn, hvor der er direkte fly til Billund.

{"settings":{"id":126,"page":"widget","type":"widget","culture":"da","currency_id":9,"country_id":20,"city_id":0,"destination_id":0,"hotel_slug":"","osm_url":"https:\/\/{s}.tile.openstreetmap.org\/{z}\/{x}\/{y}.png","ta_rating_url":"https:\/\/aventurarejser.dk\/da\/rating\/ta\/get.json","lazy_cart":true,"prices_decimals_count":0,"use_hidden_recaptcha":true,"use_global_user_input":false,"destination_title":"Destination","group_destinations_by_country":true,"departure_date_type":"exact","highlight_charter_dates":true,"enable_only_charter_dates":true,"charter_dates_legend":"Vores flyafgange","nights_type":"exact","view_flight_class_selector":false,"segments_amount_selector_type":"checkbox","show_only_recommended_filter":false,"filters_apply_method":"auto","show_important_info":true,"important_info_default_collapsed":true,"show_trip_advisor_rating":true},"form_defaults":{"city_from_id":"3081","destination_id":0,"date_min":"2024-07-21","date":"2024-07-20","date_from_min":"2024-07-19","date_from":"2024-07-20","date_to":"2024-07-23","nights":4,"nights_from":7,"nights_to":7,"adults":2,"kids":0,"child_ages":{"1":"5","2":"5","3":"5","4":"5"},"category":"","category_name":"- alle -","class_type":"A","class_name":"- alle -","segments_amount_name":"Kun direkte fly","segments_amount":[1],"only_direct_flights":false,"page":0},"form_data":{"cities_from_suggestions":[],"cities_from":{"12":{"name":"Danmark","cities":[{"id":3081,"name":"Billund"}]}},"destinations":[],"start_dates":[],"charter_dates":[],"closed_dates":[],"hotel_categories":{"id_19":"5*****","id_12":"4+*","id_18":"4****","id_11":"3+*","id_16":"3***","id_9":"2*+","id_14":"2**","id_15":"Boutique","id_13":"Lejligheder","id_24":"Hostel","id_25":"Kun fly"}},"templates_checksum":[]}
Copyright © Aventura 2023