Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores hjemmeside. Herunder for at vise dig et personligt indhold og målrettede annoncer, samt til at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Ved at besøge vores hjemmeside giver du samtidig dit samtykke til vores brug af cookies og andre sporingsteknologier.
 
 

Rejser til Island - Udflugter

ISLAND - UDFLUGTSMULIGHEDER

Eventyrlige Island – vi har her håndplukket de bedste udflugter når I er med os på denne rejse til Island. På nogle af dagene kan I vælge mellem to forskellige udflugter. De kan alle bestilles i løbet af Jeres rejsebestilling. Eller ved at kontakte os senest 14 dage før afrejse.

Vær opmærksom på at nogle udflugter kan blive udsolgt, programmet kan blive ændret eller udflugter kan blive aflyst af forskellige årsager. Herunder de naturkræfter som Island også lever under.
 


Vi kan kontaktes på service@aventurarejser.dk eller tlf. 72 200 123

ISLAND - UDFLUGTSMULIGHEDER

Eventyrlige Island – vi har her håndplukket de bedste udflugter når I er med os
på denne rejse til Island. På nogle af dagene kan I vælge mellem to forskellige udflugter
og alle kan bestilles i løbet af Jeres rejsebestilling
og ellers ved at kontakte os senest 14 dage før afrejse.

Vær opmærksom på at nogle udflugter kan blive udsolgt.

De præcise starttidspunkter oplyses 7 dage før afrejse,
sammen med mere konkret info på mødesteder etc.


Vi kan kontaktes på service@detur.dk eller tlf. 70 603 603

ISLAND -
UDFLUGTSMULIGHEDER

Eventyrlige Island – vi har her håndplukket de bedste udflugter når I er med os på denne rejse til Island. På nogle af dagene kan I vælge mellem to forskellige udflugter og alle kan bestilles i løbet af Jeres rejsebestilling og ellers ved at kontakte os senest 14 dage før afrejse.

Vær opmærksom på at nogle udflugter kan blive udsolgt.

De præcise starttidspunkter oplyses 7 dage før afrejse, sammen med mere konkret info på mødesteder etc.


Vi kan kontaktes på service@detur.dk
eller tlf. 70 603 603Bytur i Reykjavik
 
 

Vejret bestemmer på Island!
Dette er gældende for alle udflugter. Island har et lunefuldt klima, p.g.a. dets beliggenhed i Atlanterhavet. Her kan man opleve sol og sommer, men så sandelig også regn, blæst og kulde. Alt sammen på samme dag. Dette betyder at disse udflugter kan blive aflyst med kort varsel. I de fleste tilfælde handler det dog mest om den rigtige påklædning. Det er derfor vigtigt at have behageligt og passende tøj som er vandtæt, vandresko, og i øvrigt klæde sig i lag for at kunne nyde turen fuldt ud. 

Det er en god íde at tage snacks med på udflugterne, Island er kendt for noget af det bedste chokolade i verden, så tag en tur i det nærmeste supermarked og forsyn Jer! 

Vær opmærksom på at alle udflugter er med engelsk talende guide.
 

Golden Circle - Det bedste af Island på en dag

Golden Circle
Golden Circle
Golden Circle

Oplev de unikke og naturlige vidundere i Islands verdensberømte Gyldne Cirkel. På denne fantastiske tur opleves de tre mest ikoniske steder. Først vil I gå mellem to kontinenter ved Thingvellir (Þingvellir) Nationalpark, en spektakulær sprækkedal fyldt med vikingehistorie og nu et UNESCOs verdensarvssted. I vil blive begejstret for de skyhøje gejsere med overophedet vand ved Geysir Geothermal Area og det enorme to-lags 30 meter vandfald ved Gullfoss. Undervejs kan I nyde den fascinerende udsigt over Islands landskaber, så sørg for at have Jeres kamera klar! I vil sent glemme disse enestående oplevelser. 

Vikingehistorie og kolliderende kontinenter i Islands Þingvellir Nationalpark
Første stop på Islands berømte Gyldne Cirkel er Thingvellir (Þingvellir) Nationalpark, med sin enestående og naturlige skønhed og samtidig fødestedet for det islandske parlament. Vikingerne lavede deres love i tusind år og fejrede sommerfestivaler på dette helt fantastiske sted. I kan gå mellem de tårnhøje nordamerikanske tektoniske plader og eurasiske tektoniske plader her, som deler sig fra hinanden med en hastighed på kun nogle få millimeter om året. Island erklærede sin uafhængighed her i 1944, og i 2004 blev Thingvellir optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Forestil Jer at gå tur med vikingerne på dette magiske sted!

Bobler af spænding ved Geysir geotermiske område
Det næste eventyr på Jeres Golden Circle-tur er det verdensberømte Geysir geotermiske område i Haukadalur-dalen. Verdens gejsere har deres navn fra dette sted - Geysir betyder "at bruse" på islandsk. Geysir selv går i udbrud meget sjældent nu, men bare rolig! I nærheden er Strokkur ofte meget aktiv, med kogende varmt vand, der svæver højt op i himlen hvert 10. minut eller deromkring. Det er virkelig en af ​​Islands "must see" attraktioner. Mærk jorden skælve under Jeres fødder, mens den gør sig klar til at eksplodere, og lugt svovlen i luften! Det er her, I virkelig kan opleve Islands kraftfulde underjordiske geotermiske energi på tætteste hold. 

Hold øje med hvilken vej vinden blæser! Fordi vandet kommer jo ned igen...

Majestætiske Gullfoss-vandfald, Hvita-flodens gyldne vandfald
Din sidste forkælelse på vores Golden Circle-ture er en tur til Gullfoss-vandfaldet, som kan oversættes til "Det gyldne vandfald", det er en kort køretur fra Great Geysir. Udover gletsjersmeltevand fra Langjökull-gletsjeren (den lange gletscher), vil I blive forbløffede over dette brølende vandfald i to niveauer, der styrter mere end 30 meter og derefter styrter dybt ind i en klippefyldt kløft. Hvis I besøger stedet en solskinsdag, vil I se spektakulære regnbuer stige over vandet, eller hvis I er her om vinteren, vil vandfaldene i stedet være et frossent eventyrland! Sprøjteskyer hænger i luften, hvilket gør Gullfoss Vandfald til et sensationelt syn, og der er flere udsigtsplatforme, så I kan opleve det på forskellige niveauer. Vi stopper til frokost ved den fremragende Gullfoss Waterfall Café.

Erindringer der varer hele livet på en Golden Circle-tur i Island
De glitrende juveler i Islands krone, Den Gyldne Cirkel, er den perfekte introduktion til de spektakulære landskaber, som "Landet af Ild og Is" tilbyder Jer! Med det ene betagende syn efter det andet klikker kameraet hele dagen lang! Vores dansktalende guide vil være klar til at imponere Jer med fascinerende historier om vikingearv og sjove fakta, lige til at putte i baggagen og fortælle derhjemme fra denne uforglemmelige oplevelse.

Varighed cirka: 8-9 timer
Ca. pris pr. person kr. 500,-
 

Southshore - Utrolige vandfald, mærkværdig sort strand og vanvittige basaltstenformationer!

Sydkysten - Den sorte strand
Sydkysten - Den sorte strand
Sydkysten - Den sorte strand

Denne heldagstur til Islands sydkyst vil tage Jer over et spektakulært bjergpas og gennem frodige landbrugsområder. Nyd den forbløffende udsigt, mens vi kører langs Islands berømte ringvej, flankeret af forrevne bjerge, glitrende gletsjere og tårnhøje vulkaner. Pas på Eyjafjallajökull, hvor et enormt udbrud stoppede verdens flytrafik i 2010! Se den ene vej for spændende glimt af Islands vidunderlige landskaber og på den anden, den smukke panoramaudsigt over Atlanterhavet.

På denne uforglemmelige Islands sydkysttur vil I også opleve Seljalandsfoss kraftfulde skønhed. Floden Seljalandsá har sit udspring fra Eyjafjallajökull-gletsjeren, hvor det finder vej til Seljalandfoss i et 60 meter højt vandfald, ned i en dyb sø, hvor det derfra løber i ud i havet. Her kan I endda gå bag vandet for at se kaskaden fra den anden side, hvis I ikke har noget imod at blive våde! Tæt ved falder Skógafoss, endnu et majestætisk vandfald, og et af de mest berømte på Island og ofte med i Hollywood-film, TV-shows og musikvideoer!

Efter en kort køretur stoppes der for frokost i Vík i Mýrdal, en hyggelig kystby der ligger i skyggen af Eyjafjallajökul. Her kan man enten nyde sin madpakke ved Vík's sorte strand, eller gå på opdagelse i en af de mange restauranter Vík har at tilbyde.

Jeres næste forkælelse vil være en mindeværdig gåtur på en af ​​de mest fascinerende strande i verden! Reynisfjara sorte sandstrand har vundet priser fra National Geographic og TripAdvisor, og I vil snart se hvorfor!

Men pas på! Stranden er lumsk, og følg derfor anvisningerne der er sat op ved strandens parkeringsplads. 

Varighed cirka: 8-9 timer
Ca. pris pr. person kr. 800,-

 

Super Jeep Safari - Oplev Islands vilde natur helt tæt på

Super Jeep Safari
Super Jeep Safari
Super Jeep Safari

Det elegante Seljalandsfoss-vandfald er unikt i sin art, ved at I faktisk kan gå bag det styrtdykkende vandløb uden at blive (for meget) våde. Efter et stop der kører vi videre til den legendariske Thórsmörk-dal, der ligger mellem tre gletsjere, med et stop ved Gígjökull-gletsjeren længere oppe i dalen. Derfra kan I vandre op til kanten af ​​den storslåede gletscher Eyjafjallajökull, der går ned fra toppen af ​​en vulkan i et virvar af sprækker.

Vi krydser de dybe og brusende floder, der vogter de skovklædte omgivelser i Thórsmörk, og I vil have tid til at vandre rundt i området og beundre nogle af de mange udsigtspunkter, det byder på. Thorsmörk er Islands mest populære vandreområde, da man ikke kan undgå at være beæret over dets naturlige skønhed og betaget af dets charme. Vi kører tilbage til hovedstaden efter en helt igennem spændende Superjeep-udflugt.

Thórsmörk og Eyjafjallajökull tur højdepunkter:
• Seljalandsfoss vandfald
• Thorsmörk-dalen mellem 3 gletsjere
• Gígjökull • Flodkrydsning
• Fantastiske vandrestier


Varighed cirka: 9-10 timer
Ca. pris pr. person kr. 2.150,-
 

Sky Lagoon - Den ultimative afslapningsoplevelse

Sky Lagoon
Sky Lagoon
Sky Lagoon

I udkanten af Reykjavik ligger Sky Lagoon, en utrolig termisk spa, hvor havet møder himlen på kanten af ​​verden. Her bruges det bedste fra Islands naturlige skønhed og varme kilder. Lagunen siges at være perfekt til foryngelse og giver ren afslapning for sind, krop og sjæl i det rene geotermiske vand.

7-trins ritual
For at opnå det fulde potentiale af Sky Lagoon, anbefaler vi klart at man gennemgår de 7 punkter fra start til slut.
Start med at slå Jer ned og slap af ved lagunen og indånd den friske islandske luft.
Derefter er det tid til den kolde gletsjerpool, kun for de modigste, hvilket efterlader Jer med øget blodgennemstrømning og strammere hud samt en naturlig high!
Besøg saunaen og den betagende udsigt over Skerjafjörður.
Afbalancer varmen ved at gå langsomt gennem det kolde tåge rum, og samtidig tage dybe indåndinger for at genopfriske Jeres sanser.
Påfør Sky Body Scrub for en glødende hud.
Træd ind i de varme dampe for at maksimere fordelene ved bodyscrubben.
Nyd øjeblikket i et rent blidt brusebad og mærk resultatet af ritualet.

Faciliteter
Sky Lagoon åbnede i maj 2021. Lagoonen tilbyder topmoderne omklædningsfaciliteter og brusere, samt et bar- og restaurantområde. Efter 2 timers nydning af Sky Lagoons mirakuløse faciliteter, venter en returtransport på dig, forynget og forfrisket. En sand oplevelse for sind, krop og sjæl.

Varighed cirka: 3 timer
Ca. pris pr. person kr. 500,-

 

Hvalsafari - Se de legefulde kæmper tæt på

Hvalsafari
Hvalsafari
Hvalsafari

Tag på hvalsafaritur fra Reykjavík, hvor I kan udforske det fascinerende dyreliv der findes i vandene omkring Reykjavik. Slut dig til et meget entusiastisk og erfarent team i søgen efter hvaler, delfiner og fugle i Faxaflói-bugten!

Oplev en magisk rejse ind i Faxaflói-bugten med en ekspertbesætning og en af de specialuddannede naturforskere. Udforsk hvalerne i Reykjavík under fremragende vejledning af marinebiologguider og lær alt om det utrolige dyreliv, der kalder Island deres hjem. Bugten har et rigt fugleliv, lige fra søpapegøjer og suler til lomvier. De lever af de rigelige mængder fisk, der findes i bugten. Storslåede landskaber omgiver området og tilføjer en unik kontrast til det store hav, hvor den spektakulære udsigt er en I bestemt ikke må gå glip af.

Vi starter ved den gamle havn i centrum af Reykjavík. Et par trin nede af molen finder I vores besøgscenter, der er faciliteret om bord på et ombygget fiskefartøj, der er permanent placeret ved molen. Det er her I vil møde besætningen. Gå nedenunder til bådens skrog og se vores unikke flydende dyrelivsudstilling for at lære mere om de dyr, vi kan opleve på ture.

De mest almindelige hvalarter, vi støder på på turen, er vågehvaler, pukkelhvaler, hvidnæbbede delfiner og marsvin. Af og til ser vi andre arter som spækhugger, finhvaler, sejhvaler og langfinnede grindehvaler, men de er ikke så almindelige. Hvalerne er mest normale om sommeren, hvilket giver os en stor chance for at nyde og forstå dem i deres naturlige miljø. Hvert år fortsætter de dog med at overraske, f.eks kan man om sommeren se mange forskellige hvaler, der typisk ses om vinteren. Forskning viser at flere og flere hvaler opholder sig i området hele året rundt!

Fik I ikke set hvaler? Bare rolig I får en mulighed igen, på Island har de den politik at hvis I ikke fik set hvaler, så kan i, uden beregning, komme på en tur dagen efter.

Varighed cirka: 3 timer
Ca. pris pr. person: kr. 650,-
 

Blue Lagoon - Her bliver din krop forkælet

Blue Lagoon
Blue Lagoon
Blue Lagoon

Blue Lagoon geotermiske spa er en af ​​Islands mest populære turistattraktioner. Der er mange der betragter det som en inkluderende del af hele Islands oplevelse. Betagende natur, ultramoderne faciliteter og en imponerende track record inden for healing er nogel af grundene til, at Den Blå Lagune trækker besøgende til fra alle verdenshjørner og ligeledes at de vende tilbage igen og igen.

KOMFORT ADGANGSPAKKE • Komfortadgang til Blue Lagoon inkluderer en silica muddermaske, et håndklæde og en drink efter eget valg.

Den Blå Lagune har ikke kun lagunens eksistens til geotermisk aktivitet, men hele anlægget - fra bruserum til cafélys - er drevet af geotermisk energi. Havvand siver gennem den porøse lavasten og kombineres med varmt grundvand for at skabe det karakteristiske mineralrige vand og silica mudder, der findes i Den Blå Lagune. Der er masser at lave i Blue Lagoon, og nøglen til fuldt ud at nyde Jeres Blue Lagoon-oplevelse er at gå i eget tempo.

Nyd først og fremmest lagunens varme vand, mens kølig islandsk luft rammer Jeres nybrusede hud. Men når I har varmet nok op, så tjek Blue Lagoon sauna og dampbade. Der er også et område kun til afslapning. Køb evt. en smoothie i Lagoon Bar, og hvis I leder efter varmere vand, så søg de områder af lagunen med mest damp. Efter en opblødning i det varmere vand, gør klar til en ansigtsmaske, måske efterfulgt af en vandmassage med adgang til vandfaldet.

Når man oplever al denne afslapning og hyggelige stunder, kan sulten komme. Men bare rolig, Den Blå Lagune har masser at tilbyde i form af spisemuligheder, uanset smag. Der er to ting, I bør huske på, inden I tager til Den Blå Lagune. Den første er, at I ikke glemmer at bruge balsam, fordi håret kan være en smule tørt, når I kommer i vandet. Det er også godt at bruge det inden I går ind i området, for at beskytte håret så meget som muligt. Den anden ting er at lade Jeres smykker ligge i tasken og opbevare dem i dit skab. Det kan eks. være svært at finde en tabt ørering i det blå vand i Den Blå Lagune. Samtidig vil det være ærgeligt hvis en øre/finger-ring mister sin gyldne farve, det kunne jo være at den ikke er helt igennem den ægte vare.

Varighed cirka: 3 timer
Ca. pris pr. person kr. 900,-

 

Horseback Ride - Nyd den fantastiske natur på en anderledes måde

Horseback
Horseback
Horseback

Perfekt til familier og rideentusiaster på alle niveauer, denne islandske ridetur giver dig muligheden for at ride på den fantastiske islandske hest, der blev bragt hertil i det 9. århundrede af de første vikingebosættere. Du vil ride med ekspert ryttere fra Laxnes Horse Farm, som vil dele interessante fakta og historier med dig om den islandske hest, naturen og historien bag Laxnes Hestegård.

Højdepunkter
• Ridetur på islandsk hest (1 & 1/2 til 2 timers tur)
• Natur og historie omkring Laxnes Hestegård
• Oplev naturen fra hesteryg
• Professionel rideturguide
• Rundturstransport

Rejseplan
Perfekt til familier og rideentusiaster på alle niveauer. I vil blive udstyret med det nødvendige rideudstyr. På vej ud fra Laxnes Horse Farm, i udkanten af ​​Reykjavik, tager denne blide ridetur dig med på et uforglemmeligt eventyr langs snoede back-country stier med smuk natur. Lige meget om du er erfaren rytter eller nybegynder, finder de dygtige ryttere hos Laxnes en hest, der matcher dine evner. Når du vender tilbage fra din tur, vil du have en chance for at købe forfriskninger på Laxnes Horse Farm Saloon, før turen tilbage til Reykjavik.

Varighed cirka: 3-4 timer
Ca. pris pr. person kr. 700,-


Nordlys tur - En oplevelse for livet

Hvis I ikke er for trætte efter dagens udmattende program, vil vi klart anbefale at tage en Nordlys tur. På Island er der ofte mulighed for at opleve det fantastiske syn! Tag med ud i Islands mørke og så er det bare at holde øjnene åbne. 

Det er vigtigt at nævne at der aldrig er garanti for nordlys, og at det er sæson bestemt. Sæsonen kører fra oktober ttil April. Hvor den største chance for at se dette naturvidunder, er fra december til marts. 

Fik I det ikke set? Bare rolig på Island har de en politik vedr. dette. Hvis I ikke fik det set den første tur, er der mulighed for at komme med på en ny tur uden beregning.
 
Klæd Jer godt på! Det kan godt blive en kølig affære at stå derude. Så saml Jer om bålet og hold øjnene mod himlen. 

Varighedcirka:  4-5 timer
Ca. pris pr. person 750,-

{"settings":{"id":126,"page":"widget","type":"widget","culture":"da","currency_id":9,"country_id":20,"city_id":0,"destination_id":0,"hotel_slug":"","osm_url":"https:\/\/{s}.tile.openstreetmap.org\/{z}\/{x}\/{y}.png","ta_rating_url":"https:\/\/aventurarejser.dk\/da\/rating\/ta\/get.json","lazy_cart":true,"prices_decimals_count":0,"use_hidden_recaptcha":true,"use_global_user_input":false,"destination_title":"Destination","group_destinations_by_country":true,"departure_date_type":"exact","highlight_charter_dates":true,"enable_only_charter_dates":true,"charter_dates_legend":"Vores flyafgange","nights_type":"exact","view_flight_class_selector":false,"segments_amount_selector_type":"checkbox","show_only_recommended_filter":false,"filters_apply_method":"auto","show_important_info":true,"important_info_default_collapsed":true,"show_trip_advisor_rating":true},"form_defaults":{"city_from_id":"3081","destination_id":0,"date_min":"2024-07-21","date":"2024-07-20","date_from_min":"2024-07-19","date_from":"2024-07-20","date_to":"2024-07-23","nights":4,"nights_from":7,"nights_to":7,"adults":2,"kids":0,"child_ages":{"1":"5","2":"5","3":"5","4":"5"},"category":"","category_name":"- alle -","class_type":"A","class_name":"- alle -","segments_amount_name":"Kun direkte fly","segments_amount":[1],"only_direct_flights":false,"page":0},"form_data":{"cities_from_suggestions":[],"cities_from":{"12":{"name":"Danmark","cities":[{"id":3081,"name":"Billund"}]}},"destinations":[],"start_dates":[],"charter_dates":[],"closed_dates":[],"hotel_categories":{"id_19":"5*****","id_12":"4+*","id_18":"4****","id_11":"3+*","id_16":"3***","id_9":"2*+","id_14":"2**","id_15":"Boutique","id_13":"Lejligheder","id_24":"Hostel","id_25":"Kun fly"}},"templates_checksum":[]}
Copyright © Aventura 2023