Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores hjemmeside. Herunder for at vise dig et personligt indhold og målrettede annoncer, samt til at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Ved at besøge vores hjemmeside giver du samtidig dit samtykke til vores brug af cookies og andre sporingsteknologier.
 
 

KonkurrencebetingelserAventura Rejser kører løbende konkurrencer og når du deltager gælder følgende konkurrencebetingelser.
 

Arrangør


Arrangør af konkurrencerne er Aventura Rejser ApS, Bredgade 34, 7400 Herning. Konkurrencerne er typisk på de sociale medier herunder Facebook og Instagram. Disse er hverken sponsoreret, støttet, administreret eller associeret med Facebook eller Instagram. Aventura Rejser påtager sig ikke ansvar for eventuelle fejl i forbindelse med konkurrencerne, herunder trykfejl etc. Aventura Rejser forbeholder sig retten til at slette opslag, billeder eller andet som er krænkende eller på anden vis upassende. Dette kan også medføre konkurrencen stoppes uden varsel.
 Hvem kan deltage, hvordan og udtrækning af præmierne


Du skal være minimum 18 år og bosat i Danmark for at deltage i konkurrencerne. Ansatte hos Aventura Rejser, herunder personer i de ansattes husstande må ikke deltage. Ved mistanke om svindel, vil deltagere blive udelukket. Det gør sig også gældende hvis deltageren har vundet og vi har mistanke om snyd. Så vil præmien blive annulleret. Konkurrencerne er ikke købsbetingede.
 
Konkurrencerne er typisk helårlige. Præmierne i alle konkurrencer udtrækkes helt tilfældigt og vinderne informeres direkte på den oplyste mail, samt offentliggøres på vores hjemmeside og de sociale medier herunder Facebook og Instagram senest 3 dage efter udtrækningen. Gevinstchancen er baseret på en tilfældighedsalgoritme, som vores spilleverandør står for. Det er på spilleverandørens tekniske platform at vinderen findes. Sandsynligheden for at vinde er baseret på antallet af deltagere. Svarer vinderen ikke på mailen indenfor 3 arbejdsdage, så mister deltageren retten til præmien og vi udtrækker en ny vinder. Dette gør vi indtil en vinder svarer tilbage indenfor 3 arbejdsdage.
 

 

Aktuelle konkurrencer


Vi har pt ingen aktive konkurrencer
 

 

Præmierne, værdi og evt. beskatning, levering


Deltagerne bærer selv ansvaret for evt. beskatning. Aventura Rejser indberetter til SKAT såfremt der er indberetningskrav herom. Præmien kan ikke overdrages til andre eller ombyttes til kontanter. Præmien mailes til vinderen når denne har svaret tilbage indenfor 3 arbejdsdage på vores henvendelse ved udtrækningen. Heri beskrives hvilken perioden rejsen kan foretages i, samt hvilket rejsemål, flyselskab og hotel der er tale om til den aktuelle værdi. 
Copyright © Aventura 2023