Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores hjemmeside. Herunder for at vise dig et personligt indhold og målrettede annoncer, samt til at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Ved at besøge vores hjemmeside giver du samtidig dit samtykke til vores brug af cookies og andre sporingsteknologier.
 
 

Rejser til Hurghada

{"settings":{"id":15,"page":"widget","type":"widget","culture":"da","currency_id":9,"country_id":14,"city_id":0,"destination_id":0,"hotel_slug":"","osm_url":"https:\/\/{s}.tile.openstreetmap.org\/{z}\/{x}\/{y}.png","ta_rating_url":"https:\/\/aventurarejser.dk\/da\/rating\/ta\/get.json","lazy_cart":true,"prices_decimals_count":0,"use_hidden_recaptcha":true,"use_global_user_input":false,"destination_title":"Destination","group_destinations_by_country":true,"departure_date_type":"exact","highlight_charter_dates":true,"enable_only_charter_dates":true,"charter_dates_legend":"Vores flyafgange","nights_type":"exact","view_flight_class_selector":false,"segments_amount_selector_type":"checkbox","show_only_recommended_filter":false,"filters_apply_method":"auto","show_important_info":true,"important_info_default_collapsed":true,"show_trip_advisor_rating":true},"form_defaults":{"city_from_id":0,"destination_id":0,"date_min":"2024-04-26","date":"2024-04-26","date_from_min":"2024-04-24","date_from":"2024-04-25","date_to":"2024-04-28","nights":7,"nights_from":7,"nights_to":7,"adults":2,"kids":0,"child_ages":{"1":"5","2":"5","3":"5","4":"5"},"category":"","category_name":"- alle -","class_type":"A","class_name":"- alle -","segments_amount_name":"Kun direkte fly","segments_amount":[1],"only_direct_flights":false,"page":0},"form_data":{"cities_from_suggestions":[],"cities_from":{"12":{"name":"Danmark","cities":[{"id":1988,"name":"Aalborg"},{"id":2015,"name":"Aarhus"},{"id":3081,"name":"Billund"},{"id":549,"name":"Kastrup"}]}},"destinations":[],"start_dates":[],"charter_dates":[],"closed_dates":[],"hotel_categories":{"id_19":"5*****","id_12":"4+*","id_18":"4****","id_11":"3+*","id_16":"3***","id_9":"2*+","id_14":"2**","id_15":"Boutique","id_13":"Lejligheder","id_24":"Hostel","id_25":"Kun fly"}},"templates_checksum":[]}

Vores bestseller-hoteller  Se mere om EL GOUNA


Royal Lagoons Resort
& Aqua Park 4*


Hurghada


  Populært familiehotel med All inclusive

SE MERE

Albatros Aqua Park Resort 4*
 


Hurghada


 Yderst eftertragtet for hele familien

SE MERE

Dana Beach 4*+
 


Hurghada


 Mange stamgæster med god grund

SE MERE

 


Om Hurghada


Hurghada er gået fra den lille fiskerby til det helt store ferieparadis med et stort udvalg af barer, restauranter og en lang perlerække af store hoteller med All Inclusive langs de Røde Hav. Her får du dejlige lange sandstrande og et skønt varmt klima, samt hotellernes gode faciliteter. En stor del af tiden bruges på hotellerne, ved poolen og stranden. Men der er også gode muligheder for sightseeing i Hurghada. Steder som den gamle havneby El Quseir og Sha'ab Abu Nuhas-revet er fantastiske for dykkere og snorkling. Hurghada tilbyder nogle af de bedste dykkermuligheder i verden, her finder du smukke koralrev og de smukke farverige fisk under havets overflade. Du kan også vælge at tage på en spændende Jeep-safari i Sahara og mærke adrenalinen når du kommer godt rundt i klitterne eller måske  en bådtur til en af de skønne Rødehavs-øer. Egyptens historie er selvsagt meget imponerende og det er også muligt med dagsture fra Hurghada til Luxor eller Kairo hvor der er endnu flere muligheder.

Strande


Størstedelen af strandene tilhører hotellerne. Sandstrandene er lange og fine, nogle med lidt grus. Nogle af korallerne strækker sig ind mod strandene, hvorfor badesko anbefales flere steder. 

 

Natteliv


Her er der et stort udvalg af barer og restauranter.
 

Tips


Vi benytter følgende flyselskaber
Hamborg: Vi flyver dagligt med Condor or Air Cairo

Lufthavn: Vi benytter udelukkende Hurghada Lufthavn (HRG)
Afstand fra lufthavn til første hotel: Cirka 30 km
Flyvetid: Ca 5 timer 20 min.
Sprog: Arabisk
Befolkningstal: Ca. 350.000
Valuta: Egyptisk pund
Drikkepenge: Der gives normalt 5-10%
Elektricitet: 220 volt som i Danmark, men stikkene er ofte lidt tyndere så medbring evt. et adaptersæt.
Tourist tax: 3-6%  

Rejselederservice


Ophold i Hurghada er på egen hånd, men vi er kontaktbare 24/7 på telefon.
 

Copyright © Aventura 2023