Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores hjemmeside. Herunder for at vise dig et personligt indhold og målrettede annoncer, samt til at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Ved at besøge vores hjemmeside giver du samtidig dit samtykke til vores brug af cookies og andre sporingsteknologier.
 
 

Rejser til El Gouna

{"settings":{"id":15,"page":"widget","type":"widget","culture":"da","currency_id":9,"country_id":14,"city_id":0,"destination_id":0,"hotel_slug":"","osm_url":"https:\/\/{s}.tile.openstreetmap.org\/{z}\/{x}\/{y}.png","ta_rating_url":"https:\/\/aventurarejser.dk\/da\/rating\/ta\/get.json","lazy_cart":true,"prices_decimals_count":0,"use_hidden_recaptcha":true,"use_global_user_input":false,"destination_title":"Destination","group_destinations_by_country":true,"departure_date_type":"exact","highlight_charter_dates":true,"enable_only_charter_dates":true,"charter_dates_legend":"Vores flyafgange","nights_type":"exact","view_flight_class_selector":false,"segments_amount_selector_type":"checkbox","show_only_recommended_filter":false,"filters_apply_method":"auto","show_important_info":true,"important_info_default_collapsed":true,"show_trip_advisor_rating":true},"form_defaults":{"city_from_id":0,"destination_id":0,"date_min":"2024-04-20","date":"2024-04-20","date_from_min":"2024-04-18","date_from":"2024-04-19","date_to":"2024-04-22","nights":7,"nights_from":7,"nights_to":7,"adults":2,"kids":0,"child_ages":{"1":"5","2":"5","3":"5","4":"5"},"category":"","category_name":"- alle -","class_type":"A","class_name":"- alle -","segments_amount_name":"Kun direkte fly","segments_amount":[1],"only_direct_flights":false,"page":0},"form_data":{"cities_from_suggestions":[],"cities_from":{"12":{"name":"Danmark","cities":[{"id":1988,"name":"Aalborg"},{"id":2015,"name":"Aarhus"},{"id":3081,"name":"Billund"},{"id":549,"name":"Kastrup"}]}},"destinations":[],"start_dates":[],"charter_dates":[],"closed_dates":[],"hotel_categories":{"id_19":"5*****","id_12":"4+*","id_18":"4****","id_11":"3+*","id_16":"3***","id_9":"2*+","id_14":"2**","id_15":"Boutique","id_13":"Lejligheder","id_24":"Hostel","id_25":"Kun fly"}},"templates_checksum":[]}

 

 

 


 

Om El Gouna


El Gouna er et luksuriøst, moderne og eksklusivt ferieområde, som ligger ca. 25 km nord for Hurghada.  
Et vanvittigt smukt område med små øer og halvøer ,samlet af snirklede kanaler og laguner, giver jer stemningen af at træde tilbage i tiden.  
El Gouna har en helt speciel arkitektur, hvor alle huse er bygget op i flotte jordfarver, og nubisk stil. Intet under at det bliver kaldt for rødehavets smukkeste og mest eksklusive ferieby. 
Det er forbudt ved lov for sælgere at opsøge folk på gaden, der er faste priser på alle varer, og ligeledes er det også forbudt at have neonskilte og andet larm. som forstyrrer æstetikken og den prisbelønnede arkiktektur. 
I centrum finder du gode restauranter, butikker og flotte hoteller, med en høj standard. Mulighederne er mange, man kan tage på en hyggelig sejltur på de små kanaler,  jeep safari i Sahara, bådture, kitesurfing, dagsture til pyramiderne, eller golf på byens egen PGA- golfbane. 

Strande i El Gouna


 

El Gouna er et fredeligt og smukt område, med dejlige fine lavvandede sandstrande. Størstedelen af strandende er privatejede af hotellerne, og de fleste strande er kunstigt anlagte. Nogle steder strækker korallerne sig dog ind imod strandende, hvorfor badesko vil være at foretrække.
Langs strandende finder i også flere dykkercentre, hvis i gerne vil opleve det farverige liv under vand.

El Gouna er altså stedet hvor i vil få fantastiske oplevelser over og under vand.  

 

Natteliv i El Gouna


I El Gouna er nattelivet roligt , afslappet og hyggeligt. Og flere af hotellerne har egne diskoteketer.


 

Tips


Vi benytter følgende flyselskaber
Billund: Corendon Airlines (Torsdag og søndag, november - april)
Kastrup: Corendon Airlines (Torsdag og søndag, november - april)

Lufthavn: Vi benytter udelukkende Hurghada Lufthavn (HRG)
Afstand fra lufthavn til første hotel: Cirka 45 km
Flyvetid: Ca 5 timer 20 min.
Sprog: Arabisk
Befolkningstal: Ca. 350.000
Valuta: Egyptisk pund
Drikkepenge: Der gives normalt 5-10%
Elektricitet: 220 volt som i Danmark, men stikkene er ofte lidt tyndere så medbring evt. et adaptersæt.
Tourist tax: 3-6%  Rejselederservice i El Gouna


Vores rejseledere er til rådighed i El Gouna igennem hele sæsonen.
 

Copyright © Aventura 2023