Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores hjemmeside. Herunder for at vise dig et personligt indhold og målrettede annoncer, samt til at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Ved at besøge vores hjemmeside giver du samtidig dit samtykke til vores brug af cookies og andre sporingsteknologier.
 
 

Rejser til Tunesien

Flyvninger fra Billund: Vi flyver med det danske flyselskab Airseven til Enfidha Lufthavn (NBE), første afrejse er 25. juni 2024. Bemærk at flyvningen er via Sverige, men I kan blive siddende i flyet. 

Flyvninger fra Kastrup: Vi flyver med Nouvelair til Tunis Lufthavn (TUN) fra Kastrup i marts og april 2024.

 

UDVALGTE HOTELLERSentido Phencia 4+


Hammamet området

 Et helt fantastisk All Inclusive hotel
beliggende i en 9 hektar stor palmehave

SE MERE


Riadh Palms Resort & Spa 3*


Sousse området

  Magisk familiehotel med alt inklusive og et fantastisk poolområde

SE MERE


Marhaba Royal Salam 4*


Sousse området

  Meget populært hotel med All inclusive og vandrutsjebaner

SE MERE


SOUSSE

Kort områdebeskrivelse
I Sousse, som er Tunesiens tredjestørste by, kan man mærke suset siden det 9. århundrede f.Kr. da byen blev grundlagt af fønikerne. Sousse er lidt af en kontrasternes by, hvor mylderet af sælgere på gader og pladser og prutte købere i Medinaen giver et stærkt hint om, at du virkelig befinder dig i hjertet af Tunesien. Ser samtidig ud over bugten og ser strandene i øjenkrogen med solbadere og turister fra alle verdenshjørner, der snorkler og leger ved kysten.

Strande
Her finder du nogle af Middelhavets bedste strande. De krystalklare blå bølger og det smukke, finkornede sand gør Sousses strande til et af de mest populære turistmål. Mange af strandene er ideelle steder for en familie-picnic.

Natteliv
Sousse er en af ​​Tunesiens få byer med et livligt natteliv (men mest i højsæsonen) - det meste er koncentreret omkring promenaden

HAMMAMET


Kort områdebeskrivelse
Sol og svømning, middag "al fresco" og sene aftener på diskoteker udgør livet i Hammamet - Tunesiens Saint Tropez. Resortet ligger på den frugtbare Cap Bon-halvø cirka 65 kilometer syd for Tunis, og er omgivet af grønne bakker og citruslunde. Når du ikke soler dig på Hammamets strand, kan du vandre rundt på markederne på udkig efter lokalt keramik eller slentre den murede medina (gamle bydel) fra det 16. århundrede. Om sommeren hersker festivalfeber i byen med masser af musik- og teaterarrangementer.

Strande
Strandene omkring Hammamet er fantastiske og kilometerlange med fint sand og turkisblåt vand. At de også ofte er lavvandede og knap så bølgede gør disse strande meget børnevenlige.

Golf
Nord for Sousse ligger Hammamet. Her er nogle af Tunesiens bedste golfbaner i et smukt landskab med skove og olivenlunde. De har to meget høj klasse 18-hullers mesterskabsbaner, samt en 9-hullers kortbane. La Foret banen er lidt sværere og kræver sin spiller med nogle lange løb over vand. Det har en blanding af skov og park. Sidste halvdel er meget kuperet. Greenerne er i top stand. Når du golfer på La Foret, har du følelsen af ​​at være alene på banen, hvilket betyder, at du slipper for stresset ved at have et andet hold i hælene eller lige foran dig. Den anden bane er Les Oliviers-banen, som er velegnet til alle golfspillere. Første halvdel er bred og flad, mens sidste halvdel er mere udfordrende


PRAKTISK INFORMATION OG TIPS


Flyvninger fra Billund: Vi flyver med det danske flyselskab Airseven til Enfidha Lufthavn (NBE), første afrejse er 25. juni 2024. Bemærk at flyvningen er via Sverige, men I kan blive siddende i flyet. 

Flyvninger fra Kastrup: Vi flyver med Nouvelair til Tunis Lufthavn (TUN) fra Kastrup i marts og april 2024.

Sprog: Arabisk og fransk

Befolkning: cirka 12,2 mio. indbyggere

Valuta: I Tunisien betaler du med Tunesiske Dinarer (TND). Husk at deklarere kontanter i lufthavnen hvis du medbringer kontanter til en værdi af mere end 5.000 TND (svarende til ca dkk 10-11.000) Generelt anbefaler vi brug af VISA kort som alternativ til kontanter. TND kan hæves i automater med VISA kort.

Drikkepenge: Ca 10%

Elektricitet: 230 V. Ingen adapter nødvendig Det kan dog være værd at vide, at danske stik nogle gange har problemer, og hvis det er tilfældet, låner hoteller normalt en el-adapter ud (kan ikke garanteres)

 
Copyright © Aventura 2023