Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores hjemmeside. Herunder for at vise dig et personligt indhold og målrettede annoncer, samt til at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Ved at besøge vores hjemmeside giver du samtidig dit samtykke til vores brug af cookies og andre sporingsteknologier.
 
 

Velkommen til Island


 

SPECIALTUR 24.-28. APRIL 2024
Udrejse, ankomst og transferMin side
Alle Jeres dokumenter kan også ses på "Min Side" ved at logge ind her: www.aventurarejser.dk/da/book
Brugernavn er maildressen som blev brugt ved bestillingen. Password blev sendt pr. mail til Jer ved bestilling og ellers kan I klikke på "Glemt password?". Kan I alligevel ikke komme ind, kontakter I blot os.

Flybilletter - check-in
På denne specialtur med Airseven er Jeres ordrebekræftelse Jeres "flybilletter" til brug i både Billund og Keflavik lufthavne. Specialturen er en charterflyvning så når I kommer til Billund går I blot til automaterne ved indgangen og vælger Airseven og laver check-in. Herefter går I til skrankerne for aflevering af evt. bagage til flyets lastrum. Når I kommer til Billund vil der også være personale fra lufthavnen hvis I er i tvivl om noget. Dagen før afrejse kl. 14:00 åbner Airseven også for online check-in, det kan I gøre via dette link: https://checkin.si.amadeus.net/static/PRD/08CAT/#/identification (OBS: Denne giver fejl pt. og vi afventer tilbagemelding fra Airseven - opdaterer her straks vi har besked). Under alle omstændigheder virker automaterne i Billund i morgen tidlig, men vi ønsker naturligvis også at det skal fungere online her).

Bagage
Når I rejser med Airseven må I altid som minimum have 5 kg. håndbagage med maks. målene 56 x 45 x 25 cm inkl. hjul og håndtag. Herudover må I medbring en 15 kg. kuffert hvis dette er inkluderet eller tilkøbt.

Mødetid i lufthavnene
Vi anbefaler at møde op i god tid og evt. undersøge lufthavnens information i den periode I skal rejse. I øjeblikket anbefaler vi min. 2 timer og gerne mere.

Indrejsekrav
Det samme med de aktuelle indrejsekrav, her er det også vigtigt at holde sig opdateret. Overalt ændres kravene løbende, så kig også i menuen Rejseinfo > Indrejsekrav eller brug dette link www.aventurarejser.dk/da/indrejsekrav

Transfer på ankomst til KEFLAVIK Lufthavn (KEF)
Når I har fået Jeres bagage og kommer ud af lufthavnen står vi til at modtage Jer med vores transferbus, der kører til vores hoteller i Reykjavik. Har I ikke bestilt transfer så kontakt os hurtigst muligt for at høre om muligheden. Prisen er kr. 200 pr. prs. pr. vej og transferen tager cirka en lille time afhængig af hotel. Ankomst til Keflavik Lufthavn, onsdag 24. april 2024 kl. 10:15, hvorfor vi forventer at kunne være ude på hotellerne omkring kl. 12:30. Bemærk at der først kan laves check-in på hotellet normalt kl. 15:00/16:00 eller evt. senere. 


 

Kontakt til os 24/7 - vagtnumre


Vi kommer ikke fysisk ud på hotellerne, men vi er altid kontaktbare 24/7 når I rejser med os.

Indenfor normal åbningstid (hverdage kl. 9-16 Dansk tid)
Skriv til os på messenger eller mail service@aventurarejser.dk, eller send sms på +45 40 272 171. Ring til os på vores hovednummer +45 72 200 123.

Udenfor normal åbningstid, hvis behov for akut hjælp
Ring på vores hovednummer +45 72 200 123 og tast 9 (for vores vagthavende) eller ring +45 40 272 171.
 

 

Udflugter, pickup tider etc.


Bemærk at alle tider er lokaltider i Island. 

Søndag 28. april 2024 - Blue Lagoon
Afhentning starter cirka kl. 15:00, de præcise tidspunkter kommer herunder senest dagen før. 
Pickup fra Hotel Klettur kl. 15:00
Pickup fra Hotel Cabin kl. 15:10
Udflugten køres med dansk rejseleder. VIGTIGT: Omkring timingen af denne udflugt på hjemrejsedagen, så er planen følgende. Cirka fra kl. 15:00 afhetning på hotellerne. Cirka kl. 16:00 ankomst til Blue Lagoon. Her er der maks. 3 timers besøgstid i selve lagunen. Så kl. 19:00 check-ud af lagunen og tid til at gå til deres restaurant hvis I ønsker at købe aftensmad. Cirka kl. 21:00 direkte afgang mod lufthavnen.


Hjemrejse og transfer - vigtig info


Tidspunkt for afhentning på hotellet
Bemærk som altid at check-ud er normalt kl. 12 eller evt. tidligere. Spørg i receptionen herom. Nogle hoteller har ligeledes muligheden for at I kan stille Jeres bagage et sted ved receptionen eller måske er det også muligt at leje værelset lidt ekstra mod betaling direkte til hotellet.

Pickup fra Hotel Klettur kl. 19:45

Pickup fra Hotel Cabin kl. 19:55

Pickup fra Hotel Holt
Busstop 8 - Halælfrimskjirka kl. 20:05

Pickup fra Hotel Alda
Busstop 9 - Snorrabraut kl. 20:10

Pickup fra Blue Lagoon kl. 21:00

Seneste mødetid til hjemrejsen er søndag aften 28. april 2024 kl. 22:00 (lokaltid Island) i Keflavik Lufthavn

Flyafgang fra Keflavik henover midnat 29. april 2024 kl. 00:35 (lokaltid Island)

Hjemkomst til Billund Lufthavn 29. april 2024 kl. 05:40

VIGTIGT: Bemærk også at har I bestilt udflugt til Blue Lagoon om søndagen, så kører vi direkte fra Blue Lagoon til lufthavnen som beskrevet ved dén udflugt. 

 

 

Copyright © Aventura 2023