Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores hjemmeside. Herunder for at vise dig et personligt indhold og målrettede annoncer, samt til at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Ved at besøge vores hjemmeside giver du samtidig dit samtykke til vores brug af cookies og andre sporingsteknologier.
 
 

Aventura SELECTED


Her snakker vi de HELT specielle steder, det som for os at se er creme da la creme. Det behøver ikke være luksus eller koste meget – selv om det ofte følges ad – men ikke altid.  Det er kun et spørgsmål om at her synes vi der er noget som ganske enkelt er et "my" bedre end alt det andet gode vi også har. Kriterierne er mange hvis ikke uendelige. Det er i bund og grund et spørgsmål om stedet har dén "vibe" vi går efter. Det kan være den ultimative beliggenhed, det ultimative luksus, det helt specielle og unikke som vi generelt ikke ser andre steder etc. Det kan være charmen ved stedet, eksempelvist et gammelt kloster der er nænsomt restaureret på den helt rigtige måde.

Nogle af stederne vi nævner her er på forespørgsel, hvor andre kan bookes online hvis plads. Uanset hvad er du altid velkommen til at kontakte os så hjælper vi dig med glæde. Det kan også være du ønsker vi arrangerer en privat transfer eller på anden måde hjælpe med at gøre ferien unik og speciel - som vi alle ønsker os den.


Malaga


Selv om vi snakker det mere turistprægede Malaga eller Costa del Sol på den spanske solkyst, er der også her nogle små enestående steder. 

VINCCI SELECCIÓN ALEYSA HOTEL BOUTIQUE & SPA


En fantastisk lille oase med en enestående beliggenhed i Benalmadena. Et Boutique Hotel, der oser af elegance og afslapning, selv om vi er midt i et attraktivt turist-rejsemål  (se mere)


Mallorca


Både Costa Ballena og Novo Sancti Petri er skønne og uspolerede områder yderst velegnet for børnefamilierne. Her er der dømt afslapning, ro og dejlige hoteller tæt på de skønne strande. Og mulighed for All Inclusive på de fleste hoteller. 

FILL SUITES - PALMA


Lækkert lille sted inde i hovedbyen Palma

NOVO SANCTI PETRI


Novo Sancti Petri er et smukt område syd for hovedbyen Chiclana og ved den dejlige og lange strand Playa de la Barrosa (se mere)

 

NOVO SANCTI PETRI


Novo Sancti Petri er et smukt område syd for hovedbyen Chiclana og ved den dejlige lange strand Playa de la Barrosa (se mere)

 

 

 

 

 

Copyright © Aventura 2023