Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores hjemmeside. Herunder for at vise dig et personligt indhold og målrettede annoncer, samt til at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Ved at besøge vores hjemmeside giver du samtidig dit samtykke til vores brug af cookies og andre sporingsteknologier.
 
 

Torre del Mar

Calle Carlos Román Ferrer S/n - 07800 - Eivissa, Playa d'en Bossa, Ibiza ID 40273
 Strand hotel
 WIFI
 Safe2Stay
 PERFEKT TIL PAR
 Tæt på stranden

Generel beskrivelse

Strand: 100 m.
Centrum: 1,5 km.
Lufthavn: 5,8 km.

Renoveret TOP hotel med fantastisk beliggenhed. Mulighed for uden pension, morgenmad eller halvpension

Enestående Hotel Torre del Mar er nyligt renoveret og ligger ved havet i et skønt område i Playa d'en Bossa. Store haveområder, infinity-pool med panoramaudsigt over Playa d'en Bossa, fitness og det vidunderlige SPA center. Her på hotellet er det ren velvære uanset om det er fra stranden foran hotellet eller fra den storslåede restaurant og de andre faciliteter.

Værelser:
Torre del Mar har flere forskellige kategorier af værelser, herunder også om det er med havudsigt eller udsigt mod bjergene. Alle værelser har aircondition, TV, telefon, minibar, safeboks og WiFi.

Pension:
Torre del Mar kan bestilles uden pension, med morgenmad eller halvpension.


Tilbage til oversigten


Ekstra information

Eco-Room eller Økonomi-værelse: Disse værelser er for Jer der foretrækker den billigste løsning, samtidig er de for Jer der er fleksible i forhold til at disse værelser kan afvige fra de billeder der vises på hjemmesiden. I nogle tilfælde kan de være forskellige med hensyn til beliggenhed, indretning, størrelse og faciliteter i forhold til det beskrevne i hotelteksten. Herunder også om der er balkon. Balkon er generelt kun garanteret, hvis det er angivet i selve navnet på værelset, eks. ”Double Room with Balcony”.

Ydersæson: Rejser I eks. udenfor den normale sommersæson, der typisk går fra April til Oktober, kan der være faciliteter der ikke er åbne. Det er op til hvert enkelt hotel om disse er åbne eller ej.

Gebyrer: Med mindre vi specifikt har skrevet ”gratis” i hotelteksten om eks. Wi-Fi, Aircondition, Safebox osv. vil der normalt være gebyrer der betales direkte til hotellet.

Check-in / check-out: Ved ankomst kan I tidligst forvente check-in kl. 14. Check-out er oftest kl. 12, nogle hoteller har en tidligere check-out (spørg i receptionen).

På nogle hoteller er der mulighed for at leje sit værelse længere mod direkte betaling.

Økoskat: På flere rejsemål opkræver myndighederne en "ECOTAX". Indtægterne herfra bruges til at neutralisere den øgede CO2 udledning, som turistbranchen forårsager. Skatten betales af alle overnattende turister og beregnes ud fra hotellets kategori. Beløbet er typisk et sted mellem 1-5 euro pr. person over 16 år pr. nat. Det er desværre ikke noget vi som rejsebureau kan inkludere i prisen for rejsen, da det kun er overnatningsstedet, der må opkræve og afregne videre til myndighederne. Afregning sker for det meste ved check-out, men kan også være ved check-in.

Kontakt til os når I er ude at rejse: Når I rejser med os, vil I altid kunne kontakte os 24/7 på vores hovednummer (udenfor normal åbningstid tryk 9 for vagthavende). Se mere i menuen ”Rejseinfo” og ”Din rejse” og vælg Jeres aktuelle rejsemål.

Sundhed & skønhed

Spa
Skønhedssalon
Sauna
Gym
Spa-behandlinger
Frisør-salon
Tyrkisk bad (hamam)
Massage

Aktiviteter

Billard
Golf
Fitness
Dykning
Cykeludlejning

Faciliteter & service

Vasketøjs-service
Mulighed for opbevaring af bagage
Room service
Håndlæder og sengelinned
Concierge
Hotel safe
Lift til rådighed
Mulighed for læge
Babysitter service

Hotel faciliteter

24-timers reception
Indendørs pool
Parkering

Restaurant service

Bar
Show cooking
Café
Ikke-ryger område
Snackbar ved pool
Højstole

Business

Konferencerum
Leje af AV-udstyr
Projector

Mulighed for pension

Morgenmad
Halvpension
Uden pension

Underholdning

Liggestole
Parasoller
TV lounge

Vigtigt

Non-smoking establishment

Betalingsmetoder

American Express
Diners Club
MasterCard
Visa
Hotel Torre del Mar på kortet
Copyright © Aventura 2023