Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores hjemmeside. Herunder for at vise dig et personligt indhold og målrettede annoncer, samt til at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Ved at besøge vores hjemmeside giver du samtidig dit samtykke til vores brug af cookies og andre sporingsteknologier.
 
 

THB Naeco Ibiza Adults Only

Carrer Mostoles S/n - 07820 - Sant Josep De Sa Talaia, San Antonio [Bahia], Ibiza ID 37809
 19 km fra lufthavn
 WIFI
 VOKSENFERIE
 Safe2Stay

Søg pakkerejse

{"settings":{"id":103,"page":"search","type":"hotel-page","culture":"da","currency_id":9,"country_id":21,"city_id":230,"destination_id":102,"hotel_slug":"thb-naeco-ibiza","osm_url":"https:\/\/{s}.tile.openstreetmap.org\/{z}\/{x}\/{y}.png","ta_rating_url":"https:\/\/aventurarejser.dk\/da\/rating\/ta\/get.json","lazy_cart":true,"prices_decimals_count":0,"use_hidden_recaptcha":true,"use_global_user_input":false,"destination_title":"Destination","group_destinations_by_country":true,"departure_date_type":"exact","highlight_charter_dates":true,"enable_only_charter_dates":true,"charter_dates_legend":"Vores flyafgange","nights_type":"exact","view_flight_class_selector":false,"segments_amount_selector_type":"checkbox","show_only_recommended_filter":false,"filters_apply_method":"auto","show_important_info":true,"important_info_default_collapsed":true,"show_trip_advisor_rating":true},"form_defaults":{"city_from_id":3081,"destination_id":102,"date_min":"2023-12-04","date":"2023-12-05","date_from_min":"2023-12-04","date_from":"2023-12-05","date_to":"2023-12-08","nights":7,"nights_from":7,"nights_to":7,"adults":2,"kids":0,"child_ages":{"1":5,"2":5,"3":5,"4":5},"category":"","category_name":"- alle -","class_type":"A","class_name":"- alle -","segments_amount_name":"Kun direkte fly","segments_amount":[1],"only_direct_flights":false,"page":0},"form_data":{"cities_from_suggestions":[],"cities_from":{"12":{"name":"Danmark","cities":{"2":{"id":3081,"name":"Billund"}}},"10":{"name":"Tyskland","cities":[]}},"destinations":{"Spanien":[{"id":102,"city_from_id":3081,"is_only_auth":false,"tour_id":0,"type":"dynamic","name":"Ibiza","main_country_name":"Spanien","nights":0,"main_country_id":21}]},"start_dates":[],"charter_dates":[],"closed_dates":[],"hotel_categories":{"id_19":"5*****","id_12":"4+*","id_18":"4****","id_11":"3+*","id_16":"3***","id_9":"2*+","id_14":"2**","id_15":"Boutique","id_13":"Lejligheder","id_24":"Hostel","id_25":"Kun fly"}},"templates_checksum":[]}

Generel beskrivelse

Strand: 3 min. gang
Lufthavn: 19 km (IBZ)

Adults only - fantastisk beliggenhed, tæt på alt og alligevel lidt for sig selv. Mulighed for ingen pension, morgenmad eller halvpension

THB Naeco Ibiza er et nyt hotel beliggende i de fantastiske omgivelser i San Antonio-bugten i det sydvestlige Ibiza. Det kan prale af en ubetinget fantastisk beliggenhed, rost som en af Middelhavets smukkeste bugter på grund af de betagende solnedgange, der kan beundres fra hotellets storslåede terrasser.

THB Naeco Ibiza ligger kun 3 minutters gang fra Es Pouet-stranden og 100 meter fra starten af strandpromenaden, der løber langs San Antonio-stranden. Kun ca. 10 minutter fra den berømte Café del Mar, har dette hotel kun for voksne en udendørs pool, bar og restaurant samt flere terrasser og hyggelige områder. Faciliteterne omfatter også et fitnessrum, som gæster kan benytte gratis, samt et udvalg af massager til rådighed mod et ekstra gebyr. Receptionen er åben 24 timer i døgnet, og der er gratis WiFi overalt på hotellet. Ibiza by ligger 17 km væk. Gæsterne vil finde et busstoppested og taxaholdeplads mindre end 100 meter fra hotellet.

Værelser
Indkvartering på THB Naeco Ibiza er i værelser, der inkluderer et lille opholdsområde og et fuldt udstyret ensuite badeværelse med bruser.

Pension
Gæster kan vælge mellem uden pension, morgenmad eller halvpension. Morgenmaden er en lækker brunch i buffetstil, mens aftensmaden serveres a la carte. Alle måltider serveres i restauranten 'La Terraza de Naeco'.


Tilbage til oversigten


Sundhed & skønhed

Gym
Massage

Faciliteter & service

Mulighed for opbevaring af bagage
Concierge
Lift til rådighed
Mulighed for læge

Hotel faciliteter

24-timers reception
Restaurant
Parkering

Restaurant service

Bar
Ikke-ryger område
Snackbar ved pool

Aktiviteter

Fitness
Cykeludlejning

Mulighed for pension

Morgenmad
Halvpension
Uden pension

Underholdning

Liggestole
Parasoller
TV lounge

Vigtigt

Non-smoking establishment

Betalingsmetoder

American Express
MasterCard
Visa
Hotel THB Naeco Ibiza Adults Only på kortet
Copyright © Aventura 2023