Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores hjemmeside. Herunder for at vise dig et personligt indhold og målrettede annoncer, samt til at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Ved at besøge vores hjemmeside giver du samtidig dit samtykke til vores brug af cookies og andre sporingsteknologier.
 
 

Ponent Mar

Carrer Marques Torre 9 07181 ID 59519

Søg pakkerejse



Generel beskrivelse

Strand: 250 m.
Centrum: 300 m. (Palmanova)
Lufthavn: 21 km.

Enestående hotel på klippefremspringet ved dejlige Palmanova

Dette fantastiske hotel har udsigt over havet og byder på spektakulære omgivelser. Midt i de smukke klipper på Mallorcas sydkyst vil gæster finde sig selv fortryllet af havets bevægelser og den betagende panoramaudsigt over kysten. Kun 250 meter til den uberørte hvide sandstrand og kun 300 meter fra byens centrum vil gæsterne opdage en række muligheder for at nyde. Dette hotel kombinerer komfort og elegance som ingen anden og består af et havekompleks, afslappende bar, indendørs pool og fitnesscenter. Velkommen til en uforglemmelig ferie.

Værelser / lejligheder:
Studios og 2 værelses-lejligheder med separat soveværelse. En del af lejlighederne har havudsigt og har forskellige standarder.

Pension:
Uden pension, med morgenmad eller halvpensionHotel Ponent Mar på kortet
Copyright © Aventura 2023