Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores hjemmeside. Herunder for at vise dig et personligt indhold og målrettede annoncer, samt til at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Ved at besøge vores hjemmeside giver du samtidig dit samtykke til vores brug af cookies og andre sporingsteknologier.
 
 

Søg pakkerejse



Generel beskrivelse

Strand: 300 m.
Centrum: 600 m.

Dejlige og rummelige lejligheder, perfekt for familier

Dette fantastiske hotel har en bekvem beliggenhed i Palma Nova, kun omkring 300 meter fra stranden. Palma Nova ligger cirka 10 minutter fra Palma og kan nås fra lufthavnen inden for cirka 20 minutter. Dette lejlighedshotel med aircondition er bygget i middelhavsstil og tilbyder gæsterne et væld af faciliteter. Hotellet har en internetterminal med gratis trådløs internetadgang overalt på komplekset, inklusive værelser, og hotellets yngre klientel har en legeplads og en børneklub. Gæsterne vil nyde det udendørs kompleks, som tilbyder sine gæster en swimmingpool og en solterrasse med liggestole og parasoller.

Lejligheder:
Alle lejligheder har plads til op til 4 personer. De dejlige lejligheder råder over badeværelse med hårtørrer samt en kombineret stue/spisestue med telefon og TV

Pension:
Morgenmad eller halvpension.


Hotel Playas Cas Saboners på kortet
Copyright © Aventura 2023