Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores hjemmeside. Herunder for at vise dig et personligt indhold og målrettede annoncer, samt til at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Ved at besøge vores hjemmeside giver du samtidig dit samtykke til vores brug af cookies og andre sporingsteknologier.
 
 

Søg pakkerejse



Generel beskrivelse

Strand: 50 m.

Stort og lækkert hotel med kæmpe have og lige ved den fantastiske strand.

Et stort og lækkert hotel ved Playa de Muro, hvor der er masser af underholdning og faciliteterne er gode til ferien. Playa Esperanza Resort er et 4-stjernet hotel i Playa de Muro, i Alcudia-regionen og er medlem af den internationale hotelkæde Melia. Hotellet består af 3 bygninger, og der er swimmingpools og solbadefaciliteter ved siden af hver bygning. En bygning har suiter, en anden hotelværelser og den tredje lejligheder. Dette hotelparadis byder på god service og underholdning for alle aldre. Hotellets have er enorm og ligger ved siden af de tre hotelbygninger langs stranden, der er swimmingpool ved siden af hver bygning. Faciliteterne for den yngste generation er pragtfulde, en legeplads ude samt en god legeplads indenfor. En børneklub er tilgængelig om sommeren. Hotellet har et veludstyret fitnesscenter, spa og hotellet er velegnet til cyklister.

Værelser / lejligheder:
På hotellet kan du vælge mellem værelser, suiter eller lejligheder. Ikke alle værelser / lejligheder har balkon eller terrasse.

Pension:
Uden pension, morgenmad eller halvpension.Hotel Playa Esperanza Resort på kortet
Copyright © Aventura 2023