Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores hjemmeside. Herunder for at vise dig et personligt indhold og målrettede annoncer, samt til at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Ved at besøge vores hjemmeside giver du samtidig dit samtykke til vores brug af cookies og andre sporingsteknologier.
 
 

Ivory Playa

Alcudia - Arta, 113 07410 ID 63386
 Strand - 1. række
 61 km fra lufthavn
 WIFI
 Faciliteter for handicappede
 Safe2Stay
 Fantastisk beliggenhed
 Lige ved stranden
 PERFEKT TIL PAR
 For familier

Søg pakkerejse



Generel beskrivelse

Strand: 50 m.
Nærmeste indkøb: 200 m.
Centrum: 3,5 km (Port de Alcudia)
Lufthavn: 61 km

En populær klassiker i Alcudia - dejlige lejligheder tæt på stranden

Dette dejlige lejlighedshotel ligger i bydelen Playa del Muro i Alcudia, og er en sand klassiker blandt mange. Med den fantastiske beliggenhed, gode service og skønne udsigt fra hotellet, er dette et af hotellerne, man ikke skal vente for længe med at booke. Ivory Playa ligger med direkte udgang til stranden fra hotelområdet, og direkte i smørhullet og i gåafstand til indkøb, butikker og lækre restauranter. Derfor må man dog også påregne en lettere trafik støj, i og omkring hotellet og på hotelværelserne.

Ivory Playa har en virkelig lækker og indbydende solterasse. Poolområdet består af 2 swimmingpools og en lille børnepool, hvor I også finder liggestole og parasoller. Ligeledes har hotellet også en lækker og indbydende wellnessafdeling, hvis i gerne vil forkæles lidt ekstra under jeres ophold. Hotellets animationsteam arrangerer daglige aktiviteter og underholdning om aftenen. Og for hotellets mindre gæster er der både lille legeplads, international børneklub og minidisco.

Lejligheder:
Indbydende og rummelige 1-værelses studios eller 2-værelses lejligheder med separat soveværelse. Alle lejligheder har TV, telefon, safety-boks mod gebyr, aircondition, bad/toilet, køkkenfaciliteter og balkon.
  • Studios ( 2 pers)
  • 2. værelses lejlighed med 1 separat soveværelse med og uden havudsigt (2v+2b)

Pension:
Morgenmad eller halvpension.

De lokale myndigheder i Spanien har indført en miljøskat på alle hotelovernatninger på De Baleariske Øer, som Mallorca hører under. Afgiftspris. pr. nat pr. person over 16 år varierer fra €2,00 - €4,00 plus 10% moms, som betales direkte til hotellet ved check-in.Sundhed & skønhed

Spa
Gym
Frisør-salon
Tyrkisk bad (hamam)
Jacuzzi
Massage

Hotel faciliteter

Strand
Børneklub
24-timers reception
Restaurant
Tennisbane

Aktiviteter

Bordtennis
Cykeludlejning
Hesteridning

Underholdning

Aftenprogrammer
Liggestole
Parasoller
Underholdning for voksne

For børn

Legeplads
Børnepool
Børneklub
Underholdning for børn
Legeplads

Mulighed for pension

Morgenmad
Halvpension

Restaurant service

Café
Ikke-ryger område
Snackbar ved pool

Betalingsmetoder

MasterCard
Visa
Hotel Ivory Playa på kortet
Copyright © Aventura 2023