Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores hjemmeside. Herunder for at vise dig et personligt indhold og målrettede annoncer, samt til at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Ved at besøge vores hjemmeside giver du samtidig dit samtykke til vores brug af cookies og andre sporingsteknologier.
 
 

Hipotels Barrosa Garden

Urb. Sancti Petri, SN 11130 ID 56634

Generel beskrivelse

Strand: 200 m.
Centrum: 8 km. (Chiclana)
Værelser: 335

Et bestseller familie-hotel tæt på den bedste strand, mulighed for All Inclusive.

Hipotels Barrosa Garden Hotel er et dejligt 4-stjernet hotel beliggende i Novo Sancti Petri, i byen Chiclana de la Frontera. Med en uovertruffen beliggenhed kun få meter fra en fin sandstrand og blåligt vand i provinsen Cádiz, er dette vidunderlige kompleks uden tvivl det ideelle sted for Jer, der søger en fantastisk familieferie i de perfekte omgivelser. Hotellet tilbyder også flere aktiviteter på hotellet.

Barrosa Garden har et stort poolområde, og om sommeren kan I nyde det reserverede område ved stranden med hængekøjer og parasoller. Slap helt af i saunaen, det tyrkiske bad og i behandlings- og massageområdet (bemærk flere af disse tjenester er mod gebyr). Desuden er der Wifi i de offentlige områder på hotellet. Nyd MULTISPORT-rummet med mange spil og aktiviteter; der er også et Hipotels-sportsområde. I løbet af dagen har vores entertainere forberedt et helt sæt aktiviteter, så I kan nyde ferien med familien og se vores shows og forestillinger.

Værelser:
De 335 værelser i Hipotels Barrosa Garden er opdelt i 171 dobbeltværelser og 164 familieværelser (maks. 2v+2b); endvidere er fire af værelserne tilpasset bevægelseshæmmede. Alle værelser har følgende faciliteter: terrasse/balkon, badekar, toilet, bidet, telefon, aircondition, minibar, TV og hårtørrer.

Pension:
Hotellet tilbyder uden pension, morgenmad, halvpension eller All Inclusive. I hotellets Altamar buffet-restaurant kan I nyde lækre retter. For et lettere måltid, besøges snackbaren. Hotellet tilbyder også temarestauranter som MEDITERRÁNEO og TASCÓN ANDALUZ.

Tilbage til oversigtenAktiviteter

Billard
Bordtennis
Volleyball
Dart
Golf
Minigolf
Fitness
Vandaktiviteter
Tennis
Dykning
Aerobics
Surfing
Cykeludlejning
Windsurfing
Bueskydning
Hesteridning

Sundhed & skønhed

Sauna
Gym
Spa-behandlinger
Frisør-salon
Massage

Faciliteter & service

Vasketøjs-service
Mulighed for opbevaring af bagage
Concierge
Hotel safe
Lift til rådighed

For børn

Spillerum
Børneklub
Legeplads

Hotel faciliteter

24-timers reception
Parkering

Restaurant service

Bar
Show cooking
Café
Snackbar ved pool

Underholdning

Liggestole
Parasoller
TV lounge

Vigtigt

Non-smoking establishment

Betalingsmetoder

MasterCard
Visa
Hotel Hipotels Barrosa Garden på kortet
Copyright © Aventura 2023