Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores hjemmeside. Herunder for at vise dig et personligt indhold og målrettede annoncer, samt til at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Ved at besøge vores hjemmeside giver du samtidig dit samtykke til vores brug af cookies og andre sporingsteknologier.
 
 

Søg pakkerejse



Generel beskrivelse

Strand: 100 m.
Nærmeste indkøb: 200 m.
Nærmeste centrum: 300 m
Lufthavn: 55 km

Skønt centralt beliggende familie-hotel i Alcudia med mulighed for All Inclusive.

Alcudia Garden er et familievenligt lejlighedshotel med central beliggenhed og tæt på det dejlige havneområde i Puerto de Alcudia. Hotellet består af 4 bygninger og er tæt opbygget med søsterhotellet Palm Garden. hotellet er til trods for den centrale beliggenhed, omringet af grønne oaser, smukke blomster og eksotiske planter. i den dejlige have finder I hotellets swimmingpool. Her er der både solsenge, parasoller, børnepool og snackbar. På Alcudia Garden er man i et dejligt og børnevenligt miljø , og rejser man flere sammen har man mulighed for både at vælge dobbeltværelser eller 2 værelses-lejligheder. Hotellerne Alcudia Garden og Palm Garden tilbyder en masse forskellige aktiviteter, som man kan benytte sig af på kryds og tværs hotellerne imellem. Om aftenen er der optræden og shows, og for de mindste gæster findes der både legeplads, miniklub og børnepool. Med den fantastiske beliggenhed bor I kun 500 m. fra havnen, og kun 100 m. fra den fantastiske børnevenlige strand.

Værelser / lejligheder:
Pæne,moderne og velindrettede lejligheder som alle har solsenge og møbler på altanen/terrassen. Alle lejligheder har sofa, opholdsområde, TV, køkken, safe-boks og badeværelse med bruser.
  • Dobbeltværelse med balkon (2pers.)
  • 2-værelses lejlighed med balkon (2v+2b)
  • 2-værelses lejlighed med balkon mod poolområdet (2v+2b)

Pension:
Morgenmad, halvpension eller All Inclusive.

De lokale myndigheder i Spanien har indført en miljøskat på alle hotelovernatninger på De Baleariske Øer, som Mallorca hører under. Afgiftspris. pr. nat pr. person over 16 år varierer fra €2,00 - €4,00 plus 10% moms, som betales direkte til hotellet ved check-in.Hotel Alcudia Garden på kortet
Copyright © Aventura 2023